top of page

JULEMENU

BUON NATALE
JULEMENU

AMUSE BOUCHE
3 Små Forskellige Smagninger.

Løgcreme I Knasende Skal, Kegle Af Foie Gras, Kartoffeltern Med

Krydret Kødcrumble.
-------------------------------------------------------------------
RISOTTO
Græskar Risotto Med Hindbær Coulis

Og Burrata Creme
-------------------------------------------------------------------
ANATRA
Andelår Med Karamelliserede Blommer Og Stegte Mandler,
Jordskokke Tærte, Patisson-Courgetter Og Appelsingel
-------------------------------------------------------------------
PANNA COTTA
Lavet Med Frisk Fløde Og Vanilje Serveret Med
Frisk Kirsebærpuré Og Hele Kirsebær I Rom
-------------------------------------------------------------------
Menuen Skal Forudbesilles For At Sikre, At Vi Har Nok Til Alle.
Vi Serverer Det Til Alle På Samme Bord.
Fra Onsdag D.15/11 Og Frem Til Og Med Lørdag D. 23/12.
Pris Pr. Couvert
399,-
bottom of page